31 aug kl. 09:00-16:00

Utbildning Umeå

Välkommen till Sveriges Stadsmissioner (RSS) heldagsutbildning i Bostad Först. Utbildningen vänder sig till alla professioner som samverkar kring Bostad Först och ger en grundläggande förståelse för, samt senaste forskningen kring, Bostad Först. Utbildningen utförs på Comfort Hotel Umeå City där fika, lunch och utbildningsmaterial ingår.

Detta pratar vi om

  • Vad är Bostad Först?
  • Bostad Först – 8 grundprinciper
  • Bostad Först – verksamhet och stöd
  • Lägenheter och fastighetsägare
  • Utmaningarna med Bostad Först

Utbildningsarrangör

Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner är en riksorganisation som driver denna hemsida och kunskapsplattform om Bostad Först, som en del i ett påverkansarbete för att motverka hemlöshet och fattigdom i Sverige. Detta är ett samarbete som sker i samverkan med samtliga lokala stadsmissioner runtom i landet. Denna hemsida är en svensk Bostad Först- hub som har en röd tråd till den Europeiska Bostad Först- hubben och bidrar till kunskapsspridning om Bostad Först genom utbildning, senaste forskningen, länkar och viktiga nätverk.

Kontakt

Om du eller din organisation är intresserad av att veta mer eller vill anmäla er till utbildningen, kontakta utbildningskoordinator Karin Gamble, Tel. 0732- 31 84 87, Email:  info@bostadforst.se.

Öppen anmälan fram till 10 augusti. 

Ladda ner inbjudan
Dela sidan:

Utbildning Umeå

Datum:
31 aug kl. 09:00-16:00

Arrangör:
Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner

Plats:
Comfort Hotel Umeå City Storgatan 47 B, 903 26 Umeå, Sverige

Hitta dit:
>
>
Utbildning Umeå