Utbildning i Bostad Först

Om utbildningen
Sveriges Stadsmissioner (RSS) erbjuder en heldagsutbildning i metoden Bostad Först. Utbildningen vänder sig till alla professioner som samverkar kring Bostad Först och ger en grundläggande förståelse för metoden samt senaste forskningen kring Bostad Först. Heldagsutbildningen genomförs fysiskt och erbjuds på flera orter i Sverige.

För mindre kommuner eller organisationer finns det möjlighet att boka ett gemensamt utbildningstillfälle. När du bokar utbildningen ingår lokal, catering och utbildningsmaterial.

Medverkande
Sveriges Stadsmissioner (RSS) är en riksorganisation som arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap i Sverige och består av de lokala Stadsmissionerna i Eskilstuna, Göteborg, Kalmar, Linköping, Skåne, Stockholm, Uppsala, Västerås, Umeå och Örebro.

Sveriges Stadsmissioner driver ett påverkansarbete mot hemlöshet och fattigdom i Sverige, ett arbete som sker i samverkan med samtliga lokala Stadsmissioner runtom i landet. Kunskapsspridning om Bostad först är en del av det arbetet.

Utbildarna inom Bostad först arbetar i olika delar av Sverige och har lång erfarenhet av Bostad först-metoden. Samtliga utbildare har genomgått utbildningsprogrammet Train-the-Trainer via Europeiska Bostad först, vilket är en utbildning för den som vill specialisera sig på Bostad först utbildning.

20 apr kl. 09:00-16:00
Från kalendern

Utbildning Stockholm

Varmt välkommen till en heldag i Bostad Först på Lustikulla konferens och event på Liljeholmen i Stockholm, där fika, lunch och utbildningsmaterial ingår. Utbildningen vänder sig till alla som samverkar kring Bostad Först. Öppen anmälan fram till den 6 april. Läs mer

17 apr kl. 09:30-16:30
Från kalendern

Utbildning Skövde

Varmt välkommen till en heldag i Bostad Först på Scandic Billingen i Skövde där fika, lunch och utbildningsmaterial ingår. Utbildningen vänder sig till alla som samverkar kring Bostad Först. Öppen anmälan fram till den 3 april. Läs mer

16 feb kl. 09:00-16:00
Från kalendern

Bostad Först utbildning Söderhamn- Fullbokad

Välkommen till Sveriges Stadsmissioner (RSS) heldagsutbildning i Bostad först. Utbildningen vänder sig till alla professioner som samverkar kring Bostad först och ger en grundläggande förståelse för, samt senaste forskningen kring, Bostad först.  Läs mer


Dela sidan:
Publicerad: 28 oktober, 2022

Vill du veta mer om utbildningen?

Karin Gamble, utbildningskoordinator
0732- 31 84 87
info@bostadforst.se

>
>
Utbildning i Bostad Först